Our Team | Trustee

Katharine Haines

Katherine Haines is a Trustee for Nature’s SAFE. Since 1997, she has worked in a variety of not for profit organisations in financial management roles, including Cancer Research UK, the London Ambulance Service, and Citizens Advice Shropshire.

About Katherine

After graduating from the University of Leeds in 1989 with a joint honours degree in French and Management Studies, Katharine worked for Tate and Lyle and obtained her accountancy qualification.

Since 1997, she has worked in a variety of not for profit organisations in financial management roles, including Cancer Research UK, the London Ambulance Service, and Citizens Advice Shropshire.

Having taken early retirement in 2024, she now enjoys volunteering for several local organisations, and is delighted to support Nature’s SAFE in its vital conservation work.

Who we are

Our work would not be possible without our incredible team

Tony Noble

Trustee & Fundraising Committee Chair

Polynesian tree snail

Total Population:

Lake Patzcuaro salamander

Total Population:

Great green macaw

Total Population:

Ring-tailed lemur

Total Population:

Komodo dragon

Total Population:

Humboldt penguin

Total Population:

Alaotran gentle lemur

Total Population:

Amur leopard

Total Population:

Black-and-white ruffed lemur

Total Population:

Vietnam pheasant

Total Population:

Sulawesi crested macaque

Total Population:

Unga cichlid

Total Population:

Mountain bongo

Total Population:

how to help

For many species, it’s now or never.

Donate Now

or why not Fundraise For Us?

Black tree monitor

Total Population:

Red-footed tortoise

Total Population:

Bactrian camel

Total Population:

Sumatran tiger

Total Population:

Red Panda

Total Population:

Babirusa

Total Population:

White naped mangabey

Total Population:

Owston’s palm civet

Total Population:

Sumatran laughing thrush

Total Population:

Nile Lechwe

Total Population:

African wild dog

Total Population:

Okapi

Total Population:

Scimitar-horned oryx

Total Population: